شرکت خدمات مسافرت هوایی و گردشگری و ریلی سپنتاپرواز سوداشرکت خدمات مسافرت هوایی و گردشگری و ریلی سپنتاپرواز سودا
فراموشی رمز عبور ؟

ویزای توریستی

مدارک جهت اخذ ویزا :

کپی رنگی پاسپورت + یک قطعه عکس ۳*۴ + چک ضمانت برگشت+ تعهد نامه

راهنمای اخذ ویزای دبی

ویزا دبی توسط اداره مهاجرت و وزارت کار صادر می شود و نه توسط سفارت خانه ها برای ملیت های مختلف، تفاوت بسیاری دارد و قوانین مربوط به آن بدون اطلاع قبلی تغییر می کنند. لذا قبل از سفر حتما اطلاعات لازم را کسب نمایید و نسبت به تهیه ویزا اقدام نمایید. تمامی مسافران به جز افراد ساکن کشورهای عضو شورای همکاری خلیج (بحرین، کویت، قطر، عمان و عربستان سعودی) می بایست ویزا تهیه نمایند. برای صدور ویزا تجارتی، سیاحتی و غیره، شخص، شرکت و یا سازمانی در دبی می بایست ضمانت تقاضا کننده ویزا را به عهده بگیرد و باید مسافر را در تاریخ مقرر از کشور خارج کنند. این مسئول در امارات به نام “کفیل” معروف است.
کفیل در دو صورت می تواند برای مسافر ویزا درخواست نماید. اول اینکه از نزدیکان مسافر باشد که در این صورت باید فرم نسبیت از سفارت مربوطه دریافت کند و یا رابطه تجاری داشته باشد. در روش دوم بر اساس رابطه های کاری و تجاری، سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی می توانند برای مسافر خود درخواست ویزا نمایند. لازم به یادآوری است که ویزاهای توریستی و یا زیارتی توسط خطوط هوایی، هتل ها و یا آژانس های مسافرتی درخواست می شود (به همین علت آژانسهای مسافرتی از کلیه مسافرین دوبی خود ضمانت اخذ می نمایند

چگونگی دریافت ویزای توریستی برای امارات متحده عربی

امروزه دریافت ویزای توریستی برای امارات متحده عربی بسیار آسان و راحت شده و تقریبا کلیه شرکت های مسافرتی این کار را با دریافت وجهی انجام می دهند.
این ویزاها در انواع ۱۴ روزه و ۱ ماهه و ۲ ماهه قابل دریافت می باشد و گاها ویزای ۱ ماهه با مراجعه به اداره مهاجرت و پرداخت وجه قابل تبدیل به ۲ ماهه می باشد.

ویزای ۲ماهه را فقط بعضی از شرکت های مسافرتی نظیر شرکت هواپیمایی العربیه صادر کرده و قیمت آن متفاوت می باشد.

مدت زمان صدور

کلیه ویزاها بسته به روز و زمان درخواست از۵-۷ روز برای ویزای نرمال و ۱-۳ روز برای ویزای فوری (اضطراری) زمان لازم است. گاها بعضی شرکتها ویزا را تاپ ارجنت (فوق اضطراری) نیز ارائه می نمایید.

از صدور ویزا برای زنان مجرد زیر ۳۰ سال معمولا جلوگیری می شود مگر اینکه همراه پدر و یا همسر خود قصد سفر داشته باشند.
• صدور ویزا برای افراد بالای ۶۰ سال نیز بسیار مشکل می باشد.
• در صورت عدم ترک کشور در تاریخ مقرر، در فرودگاه دبی یک جریمه ۱۰۰ درهمی به ازاء هر روز تاخیر از مسافر اخذ می شود.
در صورتی که قصد ورود به کشور امارات از طریق فرودگاه شهری غیر از دبی (ابوظبی، شارجه و ..) را دارید، میبایست ویزای ورود به همان شهر را تقاضا نمایید

ویزای ترانسپورت – این ویزا نوع دیگری از ویزیت ویزا است که دارای مدت ۱۴ روز است و قابل تمدید نیست معمولا این تورهای ۳ شب و۴ روز از این نوع ویزا استفاده میکنند.

آشنایی با دبی
دُبِی یکی از شهرها و شیخ‌نشین‌های هفت‌گانهٔ امارات متحده عربی است. این شهر در جنوب کشور ایران و در حاشیهٔ خلیج فارس و در شبه جزیره عربستان واقع شده است. دبی بیشترین جمعیت را در میان « هفت شیخ‌نشین » کشور امارات دارد و بعد از شهر ابوظبی بزرگ‌ترین شهر کشور امارات است.
امروزه دبی به عنوان یک شهر جهانی و تجاری موفق و مهم در منطقه جای خود را پیدا کرده است. اگرچه اقتصاد دبی با صنعت نفت رشد کرد اما بیشتر درآمد دبی از منطقه آزاد جبل علی، فروش ملک به اتباع خارجی در مناطق آزاد، اعطای اقامت، صدور مجدد کالا، ترانزیت مسافر و کالا و همچنین قسمت بزرگی نیز از گردشگری و دیگر خدمات مالی و تجاری تأمین می‌شود. دبی به تازگی توجه جهانیان را از طریق ساخت و سازهای بزرگ و عظیم و همینطور رویدادهای تفریحی و ورزشی هیجان‌انگیز به خود جلب کرده است.
دبی در محل تلاقی اروپا، آسیا و آفریقا واقع شده که موجب دسترسی آسان به آن می‌باشد. بیشتر پایتخت‌ها و شهرهای مهم دارای پرواز مستقیم به دبی هستند. بیش از ۸۰ خط هوایی به فرودگاه بین‌المللی دبی می‌رود و از آنجا برمی‌گردد که موجب شده یکی از شلوغ‌ترین فرودگاه‌های دنیا شود.
دبی دارای سبک‌های مختلفی از معماری‌های جهان می‌باشد. اما بسیاری از تفاسیر مدرن معماری اسلامی را می‌توان در این شهر پیدا کرد. دبی نه تنها در نوآوری و ساخت‌ساز اسلامی در بین جهان عرب رتبهٔ اول را دارد بلکه به صورت بین‌المللی هم در رده‌های بالای ساخت و ساز قرار دارد.
فرهنگ در درجه دوم بعد از خرید برای بازدیدکنندگان قرار دارد. مناظری از فرهنگ قدیم دبی درحالیکه این فرهنگ تحت سلطه سرعت سریع پیشرفت اقتصادی شده می تواند در مناطق اطراف نهرها دیده شود. ساختمانهای اطراف نهر نشانگر یک شهر قدیمی است. دهکده غواصی (قریه الغوص) و دهکده آثار (قریه التراث) ، ماهیگیری و یافتن مروارید را به نمایش می گذارد. از دیگر جاذبه ها می توان به خانه ى بیت شیخ سعید المکتوم ، موزه دبی و روستای حتا (Hatta) اشاره کرد. تاریخ این روستا به ۲ تا ۳ هزار سال قبل برمیگردد و شامل ۳۰ ساختمان است و در ۱۱۵ کیلومتری جنوبی شهر دبی در قلب کوههای حتا ودر امتداد رشتهٔ کوه حجر واقع شده. موزه دبی در سال ۱۹۷۱ به منظور نمایش سبک زندگی سنتی دبی ایجاد شد و شامل عتیقه جات و مصنوعاتی می باشد که از آفریقا و کشورهای آسیایی از طریق تجارت به دبی وارد شده، می باشد. مسجد شندغه نیز مسجدی با قدمت ۲۰۰ ساله می باشد.
دبی در محل تلاقی اروپا ، آسیا و آفریقا واقع شده که موجب دسترسی آسان به آن می باشد. بیشتر پایتخت ها و شهرهای مهم پروازهای مستقیم به دبی را دارند. بیش از ۸۰ خط هوایی به فرودگاه بین المللی دبی می رود و از آنجا برمی گردد که موجب شده یکی از شلوغ ترین فرودگاه هاى دنیا شود.

جاذبه های دبی
اقامت‌گاه صحرایی ِ المحا
این هتل لوکس را به طرفداران طبیعت و به خصوص کویر توصیه می‌کنیم. المحا در واقع کاروان‌سرایی مجهز است که در دل کویر ساخته شده و اطرافش را تا چشم کار می‌کند تپه‌های شنی و نخل فرا گرفته و اتفاقاً این تبدیل شده به مشخصه و نقطه‌ی قوت هتل. سکوت و آرامش کویر، امکان دیدن گله‌های بزهای وحشی ِ صحرایی، ماشین سواری در صحرا و شتر سواری از امکانات ویژه‌ی این هتل هستند. در المحا سی و هفت سوییت بسیار معروف به نام بِدویین(Bedouin) وجود دارند که هر کدام از آن‌ها مشخصه‌ی خود را دارا هستند.

برج العرب
برج‌العرب یکی از نمادهای مدرنیته‌ در دبی و یکی از لوکس‌ترین و گران‌ترین هتل‌های دنیا است. بسیاری از هتل‌های دبی مشرف به آن هستند و در چشم‌انداز بهترین اتاق‌های آن‌ها برج‌العرب دیده می‌شود. اتاق؟ استفاده از لفظ اتاق برای فضایی که این هتل به مسافران عرضه می‌کند بی‌انصافی بزرگی است. خیلی از به اصطلاح اتاق‌های برج‌العرب به خودی خود یک خانه‌ی بسیار بزرگ با بهترین وسایل و چیدمان و معماری خاص هستند. بیشتر مهمان‌های هتل از طبقه‌ی ثروتمند و اشراف هستند.

مرکز خرید فستیوال واترفرانت‌ سنتر
فستیوال واتر‌فرانت سنتر‌ یک مرکز خرده فروشی مجلل، مجموعه بی‌نظیری از رستورانها و کافه‌ها و یک تجربه تفریحی باشکوه را در داخل یک شاهکار معماری گرد هم می‌آورد.فستیوال واتر‌فرانت سنتر ترکیبی برجسته از مد بین‌المللی و منطقه‌ای و انواع خرده فروشان سطح بالا را همراه با جذابیت بازار قدیمی ترید‌ روتز‌ و بازار طلای دبی و بزرگترین غذاخوری سرباز در خاورمیانه عرضه می‌کند. فستیوال واتر‌فرانت سنتر‌ یک تجربه سطح بالای کامل برای سلیقه بین‌المللی میهمان ارائه می‌دهد. فستیوال با چشم‌اندازهای خود مشرف بر تفرجگاه ساحلی فستیوال و دبی کریک‌، اینترکنتیننتال‌ فستیوال سیتی‌ دبی، فستیوال سیتی‌ کرون‌ پلازا‌ دبی‌ و ایونت‌ سنتر را به فستیوال سنتر‌ مرتبط می‌سازد و تا فستیوال سنتر‌ هتل چهار فصل دبی امتداد خواهد یافت.

سیتی سنتر
شعبه بسیار وسیع هایپرمارکت کارفور ، ، ۱۱ سالن سینمای ساین استار و بخش بازی کودکان به نام سرزمین جادویی ( Magic Planet ) از جمله شاخص ترین و بزرگترین بخش های این مرکز می باشند.این مرکز با زیر بنایی حدود۳۷۰ هزار متر مربع و با بیش از ۳۰۰ فروشگاه و ۱۳رستوران و کافی شاپ از بزرگترین و اصلی ترین مرکز خرید در دبی و خاورمیانه می باشد. بخش فروشگاهی این مرکز در سه طبقه ساخته شده است. بخش اعظمی از طبقه همکف اختصاص به پارکینگ اتومبیل ها دارد. قسمت دیگری از همین طبقه نیز، به فروشگاه های عرضه کننده لوازم الکترونیکی اختصاص یافته است. سایر فروشگاه های این مرکز در طبقات اول و دوم قرار دارند. البته برخی از فروشگاه های بزرگ این مرکز بدلیل وسعت بیشتر، در دو بخش متصل به هم در هر دو طبقه فعال می باشند.

– برج خلیفه
– صحراهای رمل
– جزیره‌های نخلی
– پارک ساحلی جمیرا
– آتلانتیس

 

شرایط ویزا برای سفر به کشورهای خارجی ۲ گونه است؛

یا کشور مزبور از اتباع ایرانی درخواست ویزا می‌کند ‌یا به موجب قراردادهای فی‌مابین، اتباع دو کشور از دریافت ویزا معاف هستند. پس اولین قدم برای سفرهای خارجی این است که مشخص کنید کشور مورد نظر از شما ویزا می‌خواهد یا خیر‌؟

ابتدا بهتر است ببینیم اصلا ویزا چیست و چه کاربردی دارد؟ ‌

ویزا مدرکی است که ضمیمه گذرنامه شما می‌شود و نشان می‌دهد که کنسول محترم دولت آن کشور در سفارتخانه یا کنسولگری‌، درخواست شما مبنی بر ورود به کشور متبوع خود را بررسی و تشخیص داده است که شما دارای شرایطی هستید که برای هدفی خاص به آن کشور وارد می‌شوید.
در عین حال باید توجه داشت، گرفتن ویزا تضمین ورود به کشور مورد نظر نیست و افسران مهاجرت در مرزها می‌توانند از ورود مسافران به دلایل مختلف جلوگیری ‌کنند.
به طور معمول ویزا در مبادی ورودی هر کشوری، نشان‌ می‌دهد هدف سفر شما چیست، چه مدت در آن کشور اقامت خواهید کرد و آخرین مهلتی که برای ورود به کشور مورد نظر دارید، چه تاریخی است.
انواع ویزا
ویزا انواع مختلفی دارد که براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارک برای اثبات آن صادر می‌شود. ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و…‌ پس اکیدا توصیه می‌کنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممکن است مسافر در طول سفر دچار مشکلات احتمالی شود.

ویزا و انواع آن
ویزا می‌تواند به صورت singleصادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.
پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی کنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت multiple بگیرید.
نکته مهم: که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود.
از ویزا به خوبی نگهداری کنید
به خاطر داشته باشید که در یک کشور خارجی، گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاک آن کشور است که به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید‌.